Over ons – Het MobiPhone verhaal

MobiPhone is een onderneming die opgericht is in 2005. MobiPhone begon als een kleine eenmanszaak waar vooral inwoners uit de omgeving de oplossing zochten voor alle vragen over mobiele telefonie.
De oprichting van MobiPhone ging gepaard met de groeiende populariteit en de toenemende vraag van de Smartphone. MobiPhone is een van de weinige spelers in de markt die de opkomst en de groei van de smartphones zoals we die vandaag de dag kennen van dichtbij heeft meegemaakt en alle ontwikkelingen nauw heeft gevolgd. Doordat het bedrijf vanaf het begin zowel smartphones verkocht als repareerde heeft het repair team van MobiPhone door de jaren heen de nodige vakkennis en ervaring opgebouwd.
Een telefoon is zelden volledig nieuw voor ons omdat al zijn voorgangers bij ons in de behandelkamer plaats hebben genomen.

Meet the Mobiphone team

Smartbus werkt alleen met de beste vakmensen, omdat wij geloven dat de beste service geleverd wordt door mensen die houden van wat ze doen en er elke dag beter in willen worden. Mensen die wakker worden vóór de wekker, omdat ze graag verder willen gaan waar ze gisteren gebleven waren. Een team dat elkaar vooruit duwt, motiveert, scherp houdt en zichzelf probeert te overtreffen is een team dat gelooft in de eigen kwaliteit. Daarom bieden we bij Smartbus levenslange garantie op werk dat door ons geleverd is.

Meet the Mobiphone team

MobiPhone werkt alleen met de beste vakmensen, omdat wij geloven dat de beste service geleverd wordt door mensen die houden van wat ze doen en er elke dag beter in willen worden. Mensen die wakker worden vóór de wekker, omdat ze graag verder willen gaan waar ze gisteren gebleven waren. Een team dat elkaar vooruit duwt, motiveert, scherp houdt en zichzelf probeert te overtreffen is een team dat gelooft in de eigen kwaliteit. Daarom bieden we bij MobiPhone levenslange garantie op werk dat door ons geleverd is.

Betrokkenheid

Bij Mobiphone vinden we het belangrijk dat we betrokken zijn. Dit geldt zowel voor ons maatschappelijk doel, als voor het intern beleid binnen de Smartbus familie.

Deskundigheid

Omdat we er bewust van zijn dat klanten bouwen op onze vaardigheden, zowel technisch als analytisch, zorgen we ervoor dat we continu blijven leren om zo te excelleren in kennis en vakmanschap.

Plexibiliteit

Bij Mobiphone opereren we zoveel mogelijk ordelijk en consequent. Echter is het voor ons belangrijk om flexibel te zijn als de situatie, de klant of het moment erom vraagt. Dit hoort simpelweg bij het op maat leveren van service.

Discipline

Dagelijks een stap zetten, evalueren, verbeteren en proberen te excelleren vergt een hoge mate van discipline. Dat is de norm bij het Smartbus team en ook dat is wat de klanten van Smartbus kunnen verwachten.

Altijd kwaliteit tegen een scherpe prijs

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan bij al onze reparaties. Dan doelen wij niet alleen op de kwaliteit van ons geleverde werk, maar ook de kwaliteit van onze service. Heldere communicatie vinden wij belangrijk. Daarom leggen wij je altijd uit wat er met jouw device aan de hand is.
Wij kunnen deze onderzoeken en je van tevoren een kostenopgave verstekken. Wij gaan alleen aan het werk met jouw toestemming. Zo voorkomen wij onaangename verrassingen. Nog voordat wij je device maken, weet je dus al wat je van ons kunt verwachten.

Smartphone reparaties

Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in smartphone reparaties. De telefoon is uitgegroeid van puur een communicatiemiddel tot een geavanceerde computer op zakformaat. Het belang van je telefoon is groot: je gebruikt ‘m elke dag en kunt letterlijk eigenlijk niet meer zonder. Je hele leven zit in dat ding, dus wanneer je telefoon kapot gaat, is dat behoorlijk balen en wil je dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Je vraagt je wellicht af met wat voor soort smartphone reparaties wij je van dienst kunnen zijn. Ons antwoord is eenvoudig: wat er ook mankeert met je telefoon, wij kunnen het voor je oplossen. Van een klein knopje dat los zit tot een barst in je scherm tot het vervangen van het complete moederbord en alles daaromheen en daar tussenin. Wij geven je graag meer uitleg over onze services.

De beste service, de beste prijzen

Vertrouw alle smartphone reparaties toe aan MobiPhone. Wij zijn een ervaren expert met kundige mensen, de beste service en de beste prijzen. Wij geven je altijd een prijsopgave vooraf en leggen je uit wat het probleem met je telefoon is en hoe wij dit kunnen oplossen. De ene reparatie is goedkoper dan de andere, maar wat het probleem ook is: bij ons betaal je altijd een zeer concurrerende prijs. Op vrijwel al onze reparaties geven wij garantie. Dat zouden wij natuurlijk niet doen als wij niet overtuigd waren van onze eigen kwaliteit. Heb je een probleem met je smartphone? Maak een afspraak en wij helpen je verder.